No trip to the Auvergne would be complete without experiencing the gastronomy of the region and discovering locally grown food. Mountain farming has forged the identity of the Cantal with the emblematic Cantal and Salers PDO’s cheeses (Protected Designation of Origin).
Le bistrot du marché
Saint-Flour
Restaurant
L’Espace Gourmand
Saint-Flour
Restaurant
Hôtel-Restaurant de la Poste
Saint-Martin-sous-Vigouroux
Logis de France Restaurant de terroir
Hotel-Restaurant
Buron de Prat de Bouc
Prat-de-Bouc
Restaurant
Restaurant de l’Ancien Grand Séminaire
Saint-Flour
Restaurant
Auberge paysanne Valaix
Val d'Arcomie
Farmhouse inn
Restaurant Le Chalet du Lac
Thérondels
Restaurant
Auberge du château d’Alleuze
Alleuze
Restaurant
Le Relais des Sites
Val d'Arcomie
Hotel-Restaurant
Chez Geneviève et bar à vins le Zag
Saint-Flour
Restaurant
Arev’Hôtel – Casino
Chaudes-Aigues
Restaurant
Restaurant Le Relais de l’Aubrac
Recoules-d'Aubrac
Hotel-Restaurant
Hôtel restaurant de la Mairie
Chaudes-Aigues
Hotel-Restaurant
Le Relais de la Poste
Neuvéglise-sur-Truyère
Hotel-Restaurant
Restaurant Au Tire Bouchon
Saint-Flour
Restaurant
Chez Gréco
Saint-Flour
Restaurant
Café du Progrès
Pierrefort
Restaurant
Folie des Sens
Saint-Flour
Restaurant
O’Bistrot Saint-Jacques
Saint-Flour
Restaurant
Auberge Chez Marie-Odile
Clavières
Restaurant