No trip to the Auvergne would be complete without experiencing the gastronomy of the region and discovering locally grown food. Mountain farming has forged the identity of the Cantal with the emblematic Cantal and Salers PDO’s cheeses (Protected Designation of Origin).
Restaurant Au Tire Bouchon
Saint-Flour
Restaurant
Restaurant L’Escale
Val d'Arcomie
Restaurant
Hôtel restaurant Le Beau Site
Val d'Arcomie
Logis de France.
Hotel-Restaurant
Les Roches
Saint-Flour
Hotel-Restaurant
La Maison du Cantal
Ruynes-en-Margeride
Restaurant
Restaurant Le Relais de l’Aubrac
Recoules-d'Aubrac
Hotel-Restaurant
Restaurant “La Femme du Barbu”
Vieillespesse
Restaurant
Buron de la Combe de la Saure
Brezons
Restaurant
Auberge du château d’Alleuze
Alleuze
Restaurant
Restaurant – Brasserie Coin d’Aubrac
Chaudes-Aigues
Restaurant
Le Relais de la Poste
Neuvéglise-sur-Truyère
Hotel-Restaurant
Restaurant le Belvédère de Mallet
Fridefont
Restaurant
Hôtel-Restaurant de la Poste
Saint-Martin-sous-Vigouroux
Logis de France Restaurant de terroir
Hotel-Restaurant
Restaurant de l’Ancien Grand Séminaire
Saint-Flour
Restaurant
Restaurant La Toscane
Saint-Flour
Restaurant
Le bout du monde
Saint-Georges
Hotel-Restaurant
Auberge Chez Marie-Odile
Clavières
Restaurant
Cafétéria Les Logis
Saint-Georges
Gourmet Glouton
Chaudes-Aigues
Restaurant
Restaurant le Caldaguès
Chaudes-Aigues
Restaurant