No trip to the Auvergne would be complete without experiencing the gastronomy of the region and discovering locally grown food. Mountain farming has forged the identity of the Cantal with the emblematic Cantal and Salers PDO’s cheeses (Protected Designation of Origin).

Le bistrot du marché

Saint-Flour

Restaurant

L’Espace Gourmand

Saint-Flour

Restaurant

Hôtel-Restaurant de la Poste

Saint-Martin-sous-Vigouroux

Logis de France Restaurant de terroir

Hotel-Restaurant

Buron de Prat de Bouc

Prat-de-Bouc

Restaurant

Auberge paysanne Valaix

Val d'Arcomie

Farmhouse inn

Restaurant Le Chalet du Lac

Thérondels

Restaurant

Le Relais des Sites

Val d'Arcomie

Hotel-Restaurant

Arev’Hôtel – Casino

Chaudes-Aigues

Restaurant

Restaurant Le Relais de l’Aubrac

Recoules-d'Aubrac

Hotel-Restaurant

Hôtel restaurant de la Mairie

Chaudes-Aigues

Hotel-Restaurant

Le Relais de la Poste

Neuvéglise-sur-Truyère

Hotel-Restaurant

Restaurant Au Tire Bouchon

Saint-Flour

Restaurant

Chez Gréco

Saint-Flour

Restaurant

Café du Progrès

Pierrefort

Restaurant

Folie des Sens

Saint-Flour

Restaurant

O’Bistrot Saint-Jacques

Saint-Flour

Restaurant

Auberge Chez Marie-Odile

Clavières

Restaurant