No trip to the Auvergne would be complete without experiencing the gastronomy of the region and discovering locally grown food. Mountain farming has forged the identity of the Cantal with the emblematic Cantal and Salers PDO’s cheeses (Protected Designation of Origin).

Hôtel-Restaurant de la Poste

Saint-Martin-sous-Vigouroux

Logis de France Restaurant de terroir

Hotel-Restaurant

Chez Gréco

Saint-Flour

Restaurant

L’Oppidum

Saint-Flour

Restaurant

Le Bistrot de la Fontaine

Chaudes-Aigues

Restaurant

Folie des Sens

Saint-Flour

Restaurant

Le Relais des Sites

Val d'Arcomie

Hotel-Restaurant

Restaurant Le Relais de l’Aubrac

Recoules-d'Aubrac

Hotel-Restaurant

Hôtel restaurant de la Mairie

Chaudes-Aigues

Hotel-Restaurant

Le Gallia

Saint-Flour

Restaurant

Le Relais de la Poste

Neuvéglise-sur-Truyère

Hotel-Restaurant

Auberge Chez Marie-Odile

Clavières

Restaurant

La Maison du Cantal

Ruynes-en-Margeride

Restaurant

Restaurant Le Chalet du Lac

Thérondels

Restaurant

Café du Progrès

Pierrefort

Restaurant