No trip to the Auvergne would be complete without experiencing the gastronomy of the region and discovering locally grown food. Mountain farming has forged the identity of the Cantal with the emblematic Cantal and Salers PDO’s cheeses (Protected Designation of Origin).
Hôtel restaurant de la Mairie
Chaudes-Aigues
Hotel-Restaurant
Restaurant Le Relais de l’Aubrac
Recoules-d'Aubrac
Hotel-Restaurant
Hôtel restaurant Le Beau Site
Val d'Arcomie
Logis de France.
Hotel-Restaurant
Auberge paysanne Valaix
Val d'Arcomie
Farmhouse inn
Restaurant Au Tire Bouchon
Saint-Flour
Restaurant
Les Roches
Saint-Flour
Hotel-Restaurant
Restaurant Le Panoramic
Pierrefort
Restaurant
Restaurant gastronomique ** Serge Vieira
Chaudes-Aigues
Restaurant
Le Relais de la Poste
Neuvéglise-sur-Truyère
Hotel-Restaurant
Hôtel-Restaurant de la Poste
Saint-Martin-sous-Vigouroux
Logis de France Restaurant de terroir
Hotel-Restaurant
Cafétéria Les Logis
Saint-Georges
Chez Geneviève et bar à vins le Zag
Saint-Flour
Restaurant
Le Relais des Sites
Val d'Arcomie
Hotel-Restaurant
Auberge Chez Marie-Odile
Clavières
Restaurant
Restaurant le Belvédère de Mallet
Fridefont
Restaurant
Restaurant – Brasserie Coin d’Aubrac
Chaudes-Aigues
Restaurant
Restaurant le Caldaguès
Chaudes-Aigues
Restaurant
Restaurant L’Étape
Saint-Flour
Hotel-Restaurant
La Maison du Cantal
Ruynes-en-Margeride
Restaurant
Restaurant Sodade
Chaudes-Aigues
Hotel-Restaurant